Nyheder

En status omkring banen 18/02-2020


Sidste år måtte vi aflyse nogle begivenheder pga. det danske vejr og det er blevet besluttet, at det skal vi gøre noget ved!


Banens tilstand:

Ca. en tredje del af banen står under 30 til 40 cm vand (gummistøvler er ikke høje nok), der står vand fra flagpost 6 om forbi mål og hele vejen om til flagpost 2.

Alle omkring liggende arealer er meget vandmættede.

Det kræver snart en længere periode med tørvejr og sol for, at vi kan blive klar til første træning.


Pt. går vores banemand Asmus Christian Westphalen blot og venter på, at kunne komme igang med dette projekt, men som i kan se er banen virkelig ved at drukne.

Banen2020.3
Banen2020.2
Banen2020.4
Banen2020.6
Banen2020.5
Banen2020.1

Generalforsamling 27/01-2020


Find årets referat her.

Mail udsendt til medlemmer 31/12-2019


Her på årets sidste dag vil jeg (Ejnar) gerne takke alle for et 2019 samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Angående kontingent for 2020, så skal dette indbetales enten via mobilepay eller pr. bankoverførsel (netbank).

Kontingentsatserne er uændret i forhold til 2019 og som følger:

 

Aktiv medlem voksen inkl. grundlicens. Kr. 800,00

Aktiv medlem ungdom inkl. grundlicens. Kr. 500,00

Almindelig medlem inkl. officiallicens. Kr. 250,00

 

Mobilepay på nr. 45597, husk at skrive navn eller evt. licensnummer i beskedfeltet.

Bankoverførsel til: reg. nr. 5346 konto nr. 0246225, og husk at påføre dit navn eller evt. licensnummer i "beskedfeltet til modtager"


Kontingent skal være indbetalt inden generalforsamlingen i slutningen af januar.


Der kommer mere om generalforsamling i starten af januar, men hvis du har nogle emner du gerne vil have behandlet på generalforsamlingen så er du meget velkommen til at sende disse til bestyrelsen pr. mail på kac@kac-motorsport.dk

 

 

Med venlig hilsen

Kolding Automobil Club


Nyt reglement 5


Der er nu lavet et reglement 5, som indeholder reglerne for Offroad.

Dette reglement er et udtræk af det fulde reglement 5.


I tvivlsspørgsmål vil det altid være det fulde reglement 5 der er gældende.


Reglementet ligger her: https://www.dasu.dk/reglementer/#reglement-5-banesport

Mail udsendt til medlemmer 22/1-2019


Nu er det blevet tid for generalforsamling igen, og dagsorden er som de fleste ved allerede udsendt i både KAC nyt samt hjemme- og facebookside.

Generalforsamlingen finder sted Mandag den 28. januar kl. 19.30 i KAC klubhus på Montagevej 9, 6000 Kolding.  For dagsorden klik her.


Husk… Deltagelse i generalforsamling er betinget af, at skyldigt kontingent er indbetalt og registreret på klubbens konto – så hvis ikke du allerede har fået betalt, så er det ved at være sidste chance.

Mobilepay på nr. 45597, husk at skrive navn eller evt. licensnummer i beskedfeltet.

Bankoverførsel til: reg.nr. 5346 konto 0246225, og husk at påføre dit navn eller evt. licensnummer i "beskedfeltet til modtager"


Aktiv medlem voksen inkl. grundlicens. Kr. 800,00

Aktiv medlem ungdom inkl. grundlicens. Kr. 500,00

Almindelig medlem inkl. officiallicens. Kr. 250,00


I bestyrelsen ser vi gerne at der er nogen kandidater til bestyrelsen, da det alt andet lige altid er godt at få nye og friske kræfter ind som kan være med til at sikre udviklingen i klubben.

Så skulle du gå og have lyst til at være med i bestyrelsen, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan selvfølgelig altid melde dig på banen til selve generalforsamlingen, men du er også meget velkommen til at kontakte bestyrelsen inden generalforsamlingen.


På aktivmødet den 4. december blev der talt om mange og spændende ting bl.a. omkring nogle af de mange opgaver som klubben skal have løst i fællesskab. I den forbindelse lovede vi at udsende en liste med opgaver, hvilket vi så gør nu (se vedhæftede).

Når vi er færdige med den officielle dagsorden til generalforsamlingen, så skal vi se om vi sammen kan få fordelt nogle af opgaverne i klubben. Så kig listen igennem og synes du der er noget som bare lige er dig, så send gerne en mail til bestyrelsen på kac@kac-motorsport.dk med dit navn og hvilke opgaver du gerne vil være med til/være ansvarlig for bliver gennemført.


En anden men meget vigtig ting er fest i KAC den 16. marts - se invitation herVi ses til generalforsamlingen


Med venlig hilsen


Bestyrelsen Kolding Automobil Club


Dialogmøde offroad DASU


BU har inviteret  til fælles dialogmøde om de fremtidige reglementer for 2019, både de sportslige og de tekniske.dialogmøde onsdag d. 29/8 fra 19.00 - 21.00


Dialogmødet vil dreje sig om de sportslige og tekniske nationale regler for 2019.

Hvis man har nogle gode forslag er man velkommen til at fremsende dem på forhånd, så BU kan nå at se på dem.


Mødet er ikke et beslutningsmøde, men en dialog omkring fremtiden. Så hvis du gerne vil være med til at sætte et aftryk på f.eks. Folkerace, så er det her du kan komme til at give udtryk for dine holdninger og ønsker. Vi opfordrer derfor alle KAC medlemmer til at deltage i dette møde.


Tilmelding til mødet er både påkrævet og bindende, og ved udeblivelse vil KAC blive afkrævet betaling for kaffe og kage.


Klik her for tilmelding


Mødet afholdes Onsdag d. 29/8 kl. 19:00 til 21:00 på Fangel Kro og Hotel, Fangelvej 55, 5260 Odense S

Tilmelding er krævet og vil være bindende, da der vil blive serveret kaffe og kage.


Tilmelding for KAC medlemmer via ovenstående link senest d. 19/8-2018

KAC til action dag på Kolding Flyveplads


Traditionen tro deltog Kolding Automobil Club til action dag på Kolding Flyveplads. Vi havde rigtig mange besøgende i løbet af dagen som var interesseret i at høre mere om klubben og mange fik også prøvet både simulatorer og kør-med-ture. Alt taget i betragtning en rigtig god og hyggelig dag.

Kolding24 kiggede også forbi KAC og resultatet heraf kan ses i videoen her: https://tv24.dk/2018/08/04/actiondag-i-lufthavnen/

Alt kørsel på Søholmbanen er aflyst indtil videre


Desværre så er vi nødsaget til at aflyse alt kørsel på banen pga. mangel på vand. Sagen er kort og godt at vores vanddepoter er helt udtørrede, og der kan derfor ikke gennemføres hverken træninger, klubmesterskaber eller andet kørsel på banen før end vi har fået en god gang regnvejr.

 

Dette er en ærgerlig situation for os alle sammen i klubben, men som de fleste nok ved så har vi desværre ikke en brøndboring hvorfra vi kan trække vandet. Vi har kun vores søer som opsamler regnvandet til rådighed for banevandning.


Hvis du gerne vil ud og lufte bilen lidt, så er der selvfølgelig mulighed for det den 4. august i forbindelse med arrangementet i Vamdrup.

 

Så snart at vejret bliver mere normalt og vi har fået tilstrækkelig med vand fra oven, så vil vi offentliggøre en ny kalender på hjemmeside og facebook for efteråret med datoer for træning og klubmesterskaber.


Med venlig Baneudvalget


Kac Nyt (deadline)


Vi skal nu til at have gang i udarbejdelsen af vort næste KAC nyt, og som altid er ALLE altid meget velkommen til at bridrage med historier stort som småt. For kontakt se her

Deadline for materiale er d. 6. maj

Kalenderen opdateret


Alle datoer for træninger, klubmesterskaber osv. er nu lagt i kalenderen. Som nævnt på generalforsamlingen vil alle aktiviteter være at finde i kalenderen på hjemmesiden, og kalenderen opdateres løbende.

Danmarksmestere Folkerace 2018

Det lykkedes KAC at få 2 mestere i Folkerace i sæsonen, stort tillykke til dem.

tv. Anders Bisgaard - Folkerace klasse 1

th. Andreas Pedersen - Folkerace U18   

Dec 2017

Langt om længe lykkedes det at få vores nye hjemmeside i luften. Som mange sikkert vil bemærke er layout og design nyt og ligner ikke længere den gamle.


Hjemmesiden sammen med vores facebookside vil være de primære kommunikationsformer fremover, dog uden at det hele bliver "for moderne" :-)


Hvis du opdager en fejl på siden, så må du meget gerne give besked pr. mail til admin@kac-motorsport.dk