Nyheder

Dialogmøde offroad DASU

 

BU har inviteret til fælles dialogmøde om de fremtidige reglementer for 2019, både de sportslige og de tekniske.dialogmøde onsdag d. 29/8 fra 19.00 - 21.00

 

Dialogmødet vil dreje sig om de sportslige og tekniske nationale regler for 2019.

Hvis man har nogle gode forslag er man velkommen til at fremsende dem på forhånd, så BU kan nå at se på dem.

 

Mødet er ikke et beslutningsmøde, men en dialog omkring fremtiden. Så hvis du gerne vil være med til at sætte et aftryk på f.eks. Folkerace, så er det her du kan komme til at give udtryk for dine holdninger og ønsker. Vi opfordrer derfor alle KAC medlemmer til at deltage i dette møde.

 

Tilmelding til mødet er både påkrævet og bindende, og ved udeblivelse vil KAC blive afkrævet betaling for kaffe og kage.

 

 

Mødet afholdes Onsdag d. 29/8 kl. 19:00 til 21:00 på Fangel Kro og Hotel, Fangelvej 55, 5260 Odense S

Tilmelding er krævet og vil være bindende, da der vil blive serveret kaffe og kage.

 

Tilmelding for KAC medlemmer via ovenstående link senest d. 19/8-2018

KAC til action dag på Kolding Flyveplads

 

Traditionen tro deltog Kolding Automobil Club til action dag på Kolding Flyveplads. Vi havde rigtig mange besøgende i løbet af dagen som var interesseret i at høre mere om klubben og mange fik også prøvet både simulatorer og kør-med-ture. Alt taget i betragtning en rigtig god og hyggelig dag.

Kolding24 kiggede også forbi KAC og resultatet heraf kan ses i videoen her: https://tv24.dk/2018/08/04/actiondag-i-lufthavnen/

Alt kørsel på Søholmbanen er aflyst indtil videre

 

Desværre så er vi nødsaget til at aflyse alt kørsel på banen pga. mangel på vand. Sagen er kort og godt at vores vanddepoter er helt udtørrede, og der kan derfor ikke gennemføres hverken træninger, klubmesterskaber eller andet kørsel på banen før end vi har fået en god gang regnvejr.

Dette er en ærgerlig situation for os alle sammen i klubben, men som de fleste nok ved så har vi desværre ikke en brøndboring hvorfra vi kan trække vandet. Vi har kun vores søer som opsamler regnvandet til rådighed for banevandning.

 

Hvis du gerne vil ud og lufte bilen lidt, så er der selvfølgelig mulighed for det den 4. august i forbindelse med arrangementet i Vamdrup.

Så snart at vejret bliver mere normalt og vi har fået tilstrækkelig med vand fra oven, så vil vi offentliggøre en ny kalender på hjemmeside og facebook for efteråret med datoer for træning og klubmesterskaber.

 

Med venlig Baneudvalget

 

Kac Nyt (deadline)

 

Vi skal nu til at have gang i udarbejdelsen af vort næste KAC nyt, og som altid er ALLE altid meget velkommen til at bridrage med historier stort som småt. For kontakt se her

Deadline for materiale er d. 6. maj

Kalenderen opdateret

 

Alle datoer for træninger, klubmesterskaber osv. er nu lagt i kalenderen. Som nævnt på generalforsamlingen vil alle aktiviteter være at finde i kalenderen på hjemmesiden, og kalenderen opdateres løbende.

Danmarksmestere Folkerace 2018

Det lykkedes KAC at få 2 mestere i Folkerace i sæsonen, stort tillykke til dem.

tv. Anders Bisgaard - Folkerace klasse 1

th. Andreas Pedersen - Folkerace U18

Dec 2017

Langt om længe lykkedes det at få vores nye hjemmeside i luften. Som mange sikkert vil bemærke er layout og design nyt og ligner ikke længere den gamle.

 

Hjemmesiden sammen med vores facebookside vil være de primære kommunikationsformer fremover, dog uden at det hele bliver "for moderne" :-)

 

Hvis du opdager en fejl på siden, så må du meget gerne give besked pr. mail til admin@kac-motorsport.dk

KOLDING AUTOMOBIL CLUB - MONTAGEVEJ 9 - 6000 KOLDING