Nyheder

Indkaldelse til generalforsamling

Husk at betale kontingent inden 31. december 2017

Se her hvordan… - vi sender ikke længere girokort. Men vi har gjort det nemt at betale kontingent via MobilePay eller bankoverførsel.

 

Fang mobilen og få ordnet betalingen straks tlf. 93 85 84 94. Det er VIGTIGT at du skriver ID nummer eller navn i kommentarfeltet, ellers kan vi ikke se hvem betalingen vedrører.

 

Du kan også overføre kontingent til klubbens bankkonto 1551-6449611. Husk også her at skrive navn eller ID nummer på den person betalingen

vedrører.

 

Alt andet stiger, men i KAC og DASU er det besluttet at kontingentpriserne ikke skal stige for 2018. Det betyder følgende kontingentsatser:

Almindelige medlemmer (medlemmer der ikke skal have kørerlicens. Gælder også medlemmer der har official licens) kr. 180,00

Aktive medlemmer (medlemmer der ønsker kørerlicens/grundlicens) kr. 735,00

Aktive ungdomsmedlemmer (unge under 18 år der ønsker kørerlicens/grundlicens) kr. 365,00

 

Tak til alle jer der betaler kontingentet rettidigt. Det giver kasserer og sekretær en del ekstra, og unødigt arbejde, når vi skal sende rykkere ud for at få kontingentet klaret. Med rettidigt betalt kontingent, har du blandt andet stemmeret på generalforsamlingen, og ret til at stille op til bestyrelsen.

Danmarksmestere Folkerace 2018

Det lykkedes KAC at få 2 mestere i Folkerace i sæsonen, stort tillykke til dem.

tv. Anders Bisgaard - Folkerace klasse 1

th. Andreas Pedersen - Folkerace U18

Dec 2017

Langt om længe lykkedes det at få vores nye hjemmeside i luften. Som mange sikkert vil bemærke er layout og design nyt og ligner ikke længere den gamle.

 

Hjemmesiden sammen med vores facebookside vil være de primære kommunikationsformer fremover, dog uden at det hele bliver "for moderne" :-)

 

Hvis du opdager en fejl på siden, så må du meget gerne give besked pr. mail til admin@kac-motorsport.dk

KOLDING AUTOMOBIL CLUB - MONTAGEVEJ 9 - 6000 KOLDING